Trombosedienstactiviteiten TFN onderdeel van Certe Trombosedienst.
dinsdag 02 januari 2018
Het verheugt ons u te kunnen melden dat in goed overleg, ook met uw Cliëntenraad, met ingang van 1 januari 2018 de trombosedienstactiviteiten van TFN onderdeel gaan uitmaken van Certe Trombosedienst.

Wat betekent dit voor u?

In principe verandert er voor u bijna niets. De stollingstest (de INR-meting) vindt op dezelfde wijze plaats en u kunt gebruik blijven maken van de priklocaties, waarvan u nu ook al gebruikt maakt. Ook als u thuis wordt geprikt verandert er niets. U ontvangt vanaf 1 januari 2018 uw doseerkaart van Certe in plaats van TFN, met voortaan het logo en de tenaamstelling van Certe Trombosedienst.

Per 1-1-2018 is het helaas niet meer mogelijk de doseerkaart per e-mail te verzenden. We kunnen deze dienstverlening niet langer verzorgen in verband met de veranderde wetgeving betreffende privacy en beveiliging van uw gegevens.

Vragen?

Voor vragen kunt u tijdens kantooruren bellen met het voor u vertrouwde telefoonnummer
T: 058 - 286 79 30. Na 16.30 uur, tijdens feestdagen of in het weekend kunt u contact opnemen met de 24-uurs bereikbaarheidsdienst via een antwoordapparaat op T: 058 – 286 79 30, er volgt dan eerst een keuzemenu.


printervriendelijk